Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами Ауди S3 е в пъти по-кола от Жулиета КуВе (Дори и като външен вид и дизайн - единственото, което беше останало на Алфите преди да се пръкнат "новите" МиТо и Жулиета

Спряха си най-хубавия мотор - Арезе в6 и почнаха да слагат опелови ЖТС-и. Мъка...Мъка
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз съм за!

ГОЛФА - кърти в рали шампионата
      Ауди - кърти на Лю Ман и ДТМ
      Сеат - са силни във всички туристически класове дори си има СЕАТ шампионат европейски
      ШКОДА - кърти в ралитата.....

Алфа Ромео - едно голямо НИЩО... даже и останалото от марката - ЕМБЛЕМИТЕ не изкарват 2 години на слънце...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Така де, то понеже са останали много Алфи, та голям праз, че някой ще ги купи

Като не искате да ги купува никой, защо ревете, че ще ги закриват?
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          ...
          Това е така, но италианците предпочитат да си вложат ресурсите във Ферари и Формула 1.

Comment

• Което за пореден път доказва, че са слабоумни
            sigpic

Comment

• ...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 11:30.

Comment

• Би ли ми разяснил каква е логиката зад твърдението ти, че им трябват повече емблеми за да продават голфове, хм? Защото ме съмнява някой да си казва "Я, тия правеха Ауди, значи ще си купя Голф!"
                '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
                  Би ли ми разяснил каква е логиката зад твърдението ти, че им трябват повече емблеми за да продават голфове, хм? Защото ме съмнява някой да си казва "Я, тия правеха Ауди, значи ще си купя Голф!"
                  Пестят пари от разработка на различни платформи като с повече емблеми продават на различни хора, с различни изсквания и желания, една и съща техника...от баничарка до спортно купе... Хората, които си търсят А5, не биха си купили Октавия, но фактически се получава нещо такова... Ако им сложиш и една емблема със змия и кръст, ще спечелиш много купувачи, най-вече в Италия, като им продаваш претоплен голф...
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Makes sense, аз си мислех, че самият факт, че продават дадена марка ще ги накара да си купят друга. Move along.
                    '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                    '05 Audi A6 4.2i

Comment

• На тия дъртаци им трябва Алфа Ромео, защото са го закъсали със СЕАТ . Иначе като се погледне Porsche Macan се вижда цялата им маркетинг стратегия да ти продават Ауди Кю5 за над 50000 евро с 2.0 ТДИ, но повечето хора като не разбират от коли се връзват по емблемата и купуват като луди.
                      No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                      Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                      e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Напротив, Пухи, няма логика, защото ако това се случи именно по този сценарии, всеки човек търсещ разпознаваема Алфа, вече няма да я открива никъде и съответно няма да я купува, ако ще, който ще да е собственик
                        А и вие от къде знаете, че няма да запазят технологиите, които вече са развити и няма нужда ВАГ да развива, а само ще продължи да ги използва?
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          А и вие от къде знаете, че няма да запазят технологиите, които вече са развити и няма нужда ВАГ да развива, а само ще продължи да ги използва?
                          Извинявай, не ти разбрах въпроса? За кои технологии става дума? Тези на Фиат или тези на ВАГ? Аз се чудя ако ВАГ купят Алфа Ромео какво точно ще купят освен емблемата?
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Много неща биха могли да купят немците от италианците, не само емблема!!!
                            Мислите ли, че ще спрат да произвеждат ЖТД, за да наливат пари в преработване на поточни линиии за ТДИ.
                            Или биха инвестирали в съвсем нов скучен немски дизайн, вместо да доразвиват вече създадения красив италиански дизайн.
                            С АлфаРомео няма да се прави старт от скрапа, като Шкода!!!
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Много неща биха могли да купят немците от италианците, не само емблема!!!
                              Мислите ли, че ще спрат да произвеждат ЖТД, за да наливат пари в преработване на поточни линиии за ТДИ.
                              Или биха инвестирали в съвсем нов скучен немски дизайн, вместо да доразвиват вече създадения красив италиански дизайн.
                              С АлфаРомео няма да се прави старт от скрапа, като Шкода!!!
                              Кой произвежда ЖТД? Алфа ли? Не мисля, Фиат ще го продадат, нито че ВАГ се нуждаят от ЖТД. Цялата работа е, че Алфа ще е с тди, а шасито MQB, което не е лошо само по себе си, но вече има милиони такива коли и няма нужда да излизат и с емблема на Алфа.

п.п. Да допълня, че дизайна на автомобила се развива след като се направи платформата, а както казах тя е една за целия концерн ВАГ, затова и всичките им автомобили си приличат...
                              Last edited by rossenvn; d.m.y г., 13:20.

Comment

• Не знам в Китай и САЩ коя марка е по-разпознаваема - Audi или Alfa Romeo. Или пък Южна Америка. Като се видях с моите приятели от Чили в Италия въобще не бяха чували за Alfa Romeo
                                156 SW '02

Comment

Working...
                                X